Työkalut ja maalit Lahden myymälästä

Työkalu- ja maaliliike Työkalumakasiini palvelee Lahden Kiveriössä

Loistava tuotevalikoimamme kattaa maalit ja työkalut, kuten kynäruiskut ja pinstriping-maalit sekä korikorjaus- ja autonhoitotuotteet. Kivijalkamyymälämme lisäksi tiloissamme toimiva maalien erikoisliike Redblack palvelee sinua verkkokaupassa, josta saat tilattua kaikki maalaustuotteet kätevästi koko Suomen alueelle.

Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, tule ostamaan työkalut ja maalit Lahden myymälästämme!

Automaalit - Työkalumakasiini - Lahti

Maalit ja tarvikkeet

Maalivalikoimamme koostuu useiden laadukkaiden valmistajien tuotteista. Värimerkkinämme toimii Cromax, josta on saatavilla kuusi eri värilinjaa. Sekoittamalla pystymme luomaan kaikenlaiset maalit, jotka sopivat lukuisiin käyttökohteisiin, kuten henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon. Oikeat värisävyt löytyvät helposti värinmittauslaitteistollamme, joka etsii värin vanhastakin pinnasta. Hyllystämme löytyvät myös SEM:in erikoismaalit, kuten candyt ja flaket sekä sisustamaalit valmiina aerosol-linjana ja sävytettävänä ruiskumaalilinjana.

Tarjoamme myös kattavan erikoismaalien valikoiman esimerkiksi taidemaalareiden, erikoismaalareiden, kuvittajien ja koruvalmistajien tarpeisiin – näitä tuotteita et löydä tavallisesta maalikaupasta!

Maalaustarvikepuolelta löydät Car Systemin, 3M:n, Mirkan ja Impan tuotteet, joilla liimaat, maalaat, viimeistelet ja teet pohjatyöt. Erikoisuutenamme löydät valikoimastamme myös kynäruiskut sekä pinstripe-maalit ja -tarvikkeet.

Korikorjaus ja autonhoitotuotteet

Korikorjaus ja siihen liittyvä tekniikka on kehittynyt viime vuosina nopeasti.

Koreissa on alettu käyttämään enemmän erilaisia materiaaleja, kuten alumiinia, joka luo omat haasteensa. Kehittyvä teknologia vaatii kehittyneet tuotteet.

Meidän toimintamme perustuukin jatkuvasti ylläpidettävään tietotaitoon ja tuotevalikoimaan.

Työkalut

Myymälästämme löytyy laaja valikoima sekä huippulaatuisia käsityökaluja että erikoistyökaluja. Löydät meiltä työkalut niin kodin kuin teollisuudenkin tarpeisiin.

Valikoimamme kattaa muun muassa poranterät, kovametallivillat sekä kierre-, paineilma-, sähkö- ja hydraulityökalut.

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi työkalut myös raskaalle kalustolle sekä henkilöautopuolelle.